Winkelcentrum Monster

Zomerfeest

 

Speciaal in Monster, vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023

Programma 2023

Speciaal pyjamaontbijt en Pleinquiz op het Kerkplein tijdens Monsters Zomerweekend

Vroege vogels opgelet. Het Monsterse Zomerweekend krijgt dit jaar wel een hele bijzondere toevoeging. Op zaterdag 1 juli staat er tussen 7.00 en 8.30 uur een gezamenlijk ontbijt op de planning. Iedereen kan zich opgeven voor het ontbijt en is uitgenodigd om in de meest originele pyjama te komen. De beste ochtendlooks maken kans op een speciale prijs. Het Zomerweekend begint op vrijdagmiddag met een Pleinquiz op het plein, eveneens met mooie prijzen. Daarnaast is er braderie en zijn er kinderattracties. Kijk voor het hele programma op speciaalmonster.nl/zomerweekend.

Info Pleinquiz

Op vrijdag 30 juni is er een Pleinquiz op het Kerkplein. Teams kunnen zich met vier tot zes personen inschrijven bij Bakkerij Paul Schalke. Er is plek voor maximaal 20 teams en het inschrijfgeld bedraagt €30,- per team. Vol = vol.

Info Ontbijt in Pyjama

Op zaterdag 1 juli serveren Speciaal Monster, Slagerij Lunenburg, Bakkerij Paul Schalke en Jumbo Nico & Petra Paardekooper een uniek ontbijt. Het ontbijt start vanaf 7.00 uur en duurt tot 8.30 uur. Opgeven kan via Jumbo Paardekooper. Deelname is gratis. De leukste pyjama-outfit maakt bovendien kans op een prijs!

Info Braderie & kinderattracties

De jaarmarkt vindt plaats op vrijdag 30 juni van 11.00 tot 17.00 uur in de winkelstraten van Monster. Op zaterdag 1 juli is dit van 10.00 tot 17.00 uur. Voor kinderen zijn er diverse attracties zoals eendjes vissen en een draaimolen.